Emilio Martínez no seguirà al Club Bàsquet Valls. En la seva única temporada lluint la samarreta blanc-i-vermella, el “Chacho” ha estat el segon millor jugador més valorat amb una mitjana de 10,45 per partit.

PUBLICITAT

Martínez, que va arribar provinent de l’Hozono Global Jairis de LEB Plata, ha estat un dels referents del club vallenc en la temporada 2021-2022 a la lliga EBA. Ha disputat un total de 20 partits i ha anotat una mitjana de 9,7 punts.

En el seu comiat, a través de les xarxes socials, el jugador ha tingut paraules d’agraïment al club i a l’Escola la Candela, centre educatiu on ha estat en període de pràctiques com a docent.

La de Martínez és la segona baixa del CB Valls després de confirmar-se fa unes setmanes la de Roger Riu. En el capítol d’altes, els homes de Victor Neila han incorporat Oriol Mateu i Raül Timoner.

PUBLICITAT