Des del servei de dinamització comunitària als barris, del Pla Local d’Acció Comunitària Inclusiva de Valls, s’impulsa una nova acció de dinamització esportiva per a joves al Centre Històric, es tracta del projecte «El barri es mou». El nou cicle respon als objectius de dinamització de l’espai públic. El servei de dinamització comunitària als barris té com a objectiu afavorir espais de convivència i cohesió social i promoure la participació activa, la interculturalitat i el treball en xarxa als barris. Concretament, el nou cicle «El barri es mou» promou la xarxa comunitària i la dinamització dels espais públics al Centre Històric.

PUBLICITAT

El cicle preveu la programació de diverses activitats multi-esportives i de lleure com són: bàsquet, futbol, voleibol, handbol, tennis de taula, korfball, indiaques, bàdminton, raquetbol, flag, bitlles catalanes i neerdanleses, escacs, tir amb arc, ritmes i balls de carrer, jocs de sobretaula gegants i jocs de fusta gegants, jocs tradicionals, circuït de karts, patinets, monopatins, balance bikes, etc.

L’acció sorgeix d’un procés coordinat de treball amb el grup motor de centre històric, format per les associacions de veïns del Barri Antic i el Portal Nou, Comunalitats de Valls, el Cau i l’Associació Islàmica, i amb la col·laboració tècnica de les regidories de Joventut, Afers Socials i Educació de l’Ajuntament de Valls.

PUBLICITAT