La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Valls organitza un any més un juliol ple de cultura i ho fa amb els cicles Juliol Circense i En Viu que es podran gaudir al Claustre del Convent del Carme. En la roda de premsa de presentació, celebrada aquest dimecres, la regidora de Cultura, Laia Castells, ha destacat el fet de programar aquesta mena d’activitats en racons patrimonials.

PUBLICITAT

Primer serà el torn del circ amb la programació del Juliol Circense que se celebrarà els dies 12, 13 i 14 de juliol. S’hi podran veure els espectacles Trenzadas amb Sofia Demicheli, Veronica Capozzoli i Linda de Berandinis; El gran final de Bucraá Circus i The Legend amb el Gran Dimitri.

D’altra banda, la música del cicle En Viu arribarà el 19, 20, 21 i 22 de juliol. Hi actuaran Elena Gadel i Marta Robles,  Arribar i Ploure, Joan Reig; i Cristina Español i Eva Cabanes en un concert que també inclou un tast de vins a càrrec de la D.O. Tarragona.

Tots els actes són gratuïts i començaran a les 10 de la nit, a excepció del divendres 22 de juliol, en què caldrà adquirir una entrada i es començarà a les 7 de la tarda.

PUBLICITAT