La Federació Espanyola de Bàsquet ha donat a conèixer aquest migdia el calendari de la temporada 2022-2023 a la Lliga EBA. El Club Bàsquet Valls ha estat enquadrat al grup C2 en una lliga amb 14 equips i un total de 26 jornades.

PUBLICITAT

El conjunt entrenat per Víctor Neila començarà la competició oficial el dissabte 1 d’octubre a un quart de nou del vespre a la pista del Plus Ultra Seguros Roser. L’estrena a casa tindrà lloc el dissabte següent a les sis de la tarda davant contra l’Anagán – El Olivar.

Els derbis amb el CBT seran el 17 de desembre, al Joana Ballart, i l’1 d’abril al Pavelló del Serrallo.

En aquesta lliga hi haurà el Barça B. El primer partit es jugarà el 12 de novembre al Joana Ballart i la tornada al 4 de març a les instal·lacions de Sant Joan Despí.

A part d’aquests quatre equips, al llarg de la temporada els vallencs s’enfrontaran amb el Sant Feliuenc, el Hielos aragonès, el Granollers, l’Igualada, el Navàs, el Martinenc, el Sese, Es Castell de menorca i l’Esparreguera.

Podeu consultar tot el claendari del grup C2 de la Lliga EBA 2022-2023 en aquest enllaç.

PUBLICITAT