El grup municipal de la CUP posarà a disposició les localitats reservades al balcó de l’Ajuntament durant les festes vallenques. Per tal d’aprofitar d’alguna manera aquests espais que els seus regidors i regidores no utilitzen mai, la portaveu dels anticapitalistes, Ester Huguet, ha anunciat, en una entrevista al programa 21 de Ràdio Ciutat de Valls, que al setembre sortejaran entre tota ciutadania les seves places de cara a la Fira de Santa Úrsula.

PUBLICITAT

Durant la conversa, Huguet ha valorat d’altres qüestions del dia a dia a la ciutat com la passada festa major de Sant Joan, la problemàtica amb el carril bici o la situació del Pius Hospital. Quant al Pius, la mateixa regidora ha recordat les mancances estructurals que existeixen.

Podeu escoltar l’entrevista sencera a la regidora de la CUP, Ester Huguet, a la pàgina web de Ràdio Ciutat de Valls.

PUBLICITAT