Els balcons i finestres de la Casa de la Vila s’obriran a les vallenques i als vallencs que vulguin veure les diades castelleres que se celebren a la plaça del Blat, quilòmetre zero del món casteller, en una iniciativa popular que es va iniciar ja l’any 2019 i que ha tingut continuïtat en actuacions posteriors. Ara s’obren les inscripcions del sorteig per a les diades castelleres de Firagost (3 d’agost), Diada Nacional (10 de setembre) i Santa Úrsula (23 d’octubre).

PUBLICITAT

El període d’inscripcions per participar en el sorteig popular s’obrirà el proper dilluns 18 de juliol i es mantindrà fins el 28 de juliol. Hi poden participar totes les persones empadronades a Valls i cal ser major d’edat. La inscripció es pot realitzar online ja que només cal omplir la sol·licitud que es podrà trobar al portal municipal https://participa.valls.cat. També es podrà realitzar la inscripció a l’Oficina d’Atenció al Cituadà (OAC) de l’Ajuntament en l’horari d’atenció al públic (de dilluns a divendres de 9h a 13h).

El sorteig entre tots els participants se celebrarà el divendres 29 de juliol. En total, se sortejaran quatre invitacions dobles per a cadascuna de les 3 actuacions castelleres. Les persones guanyadores es donaran a conèixer mitjançant la publicació dels números facilitats en el moment de formalitzar la sol·licitud o inscripció, a la pàgina web www.valls.cat, a les xarxes socials municipals, als mitjans de comunicació i també es comunicarà telefònicament.

PUBLICITAT