Per tercera ocasió consecutiva, Valls torna a ser seu d’un camp de treball organitzat pel departament de Joventut de la Generalitat, que es focalitza en la recuperació dels torrents de la ciutat. En aquesta edició, un total de 24 nois i noies es troben a la zona dels Molins amb l’objectiu d’actuar en una àrea que té un valor ambiental, paisatgístic i patrimonial.

PUBLICITAT

La direcció i els monitors pertanyen a l’Agrupament Escolta i Guia Verge de la Candela. Pel que fa el consistori, les regidories d’Acció Cívica i Joventut i Sostenibilitat, Serveis Ambientals i Medi Natural hi donen suport.

Aquest dijous, el director general de Joventut, Àlex Sastre, ha visitat el camp de treball a Valls. Sastre ha ressaltat la bona acollida que tenen aquestes iniciatives al país.

Aprofitant la visita, l’alcaldessa de Valls, Dolors Farré, ha donat a conèixer els projectes que es materialitzaran durant el 2023 pel que fa a la recuperació dels torrents.

El camp de treball finalitzarà aquest divendres 15 de juliol després d’un període de dues setmanes.

PUBLICITAT