Ja es coneix el calendari de la 1a Catalana de futbol per la nova temporada 2022-2023. Enguany, la categoria està formada per un total de 48 conjunts, dividits en tres grups diferents. Cadascun d’ells està per format per 16 equips.

PUBLICITAT

La UE Valls, enquadrada al grup 3, debutarà diumenge 2 d’octubre, a casa, davant el Catllar, precisament el rival amb qui va tancar la passada temporada. El primer desplaçament serà diumenge 9 d’octubre al camp del Martorell.

Pel que fa les dates dels derbis, la tornada amb el Catllar serà el 5 de febrer. El Reddis visitarà el Vilar el 18 de desembre i la tornada serà el 30 d’abril al Municipal de Reus. L’Ascó visitarà la capital de l’Alt Camp el 22 de gener i la tornada tindrà lloc el 21 de maig. Finalment, l’enfrontament amb el Cambrils Unió es disputarà el 29 de gener al Municipal de Cambrils i el 28 de gener al Vilar, que servirà per acomiadar la temporada.

A banda dels quatre equips de la demarcació i el Martotell, els homes de Manel Cazorla s’enfrontaran al Santfeliuenc, Sarrià, Molins de Rei, Europa B, Prat B, Viladecans, Atlètic Sant Just, Santboià, Vilanova i el Can Vidalet.

La competició està organitzada en 30 jornades i arrencarà, als tres grups, el cap de setmana de l’1 i 2 d’octubre. La finalització de la lliga serà el cap de setmana del 28 de maig.

Els tres campions de cada grup pujaran a 3a RFEF. Del segon al cinquè i el millor sisè dels tres grups disputaran la temporada 2023-2024  la Superlliga Catalana, una nova competició impulsada des de la Federació Catalana de Futbol.

Podeu consultar el calendari de partits de la UE Valls de la temporada 2022-2023 en aquest enllaç: https://files.fcf.cat/documentos/noticies/2022-07-13_14:04:22_PrimeraCatalana3.pdf

PUBLICITAT