Com és tradicional des de fa 34 anys, a excepció dels dos anys de pandèmia, la Colla Vella dels Xiquets de Valls ha actuat a l’interior de l’Hotel Calypso de Salou. Aquesta diada neix de la relació entre el casteller de la colla, Pere Joan Rodon, i el director del complex hoteler, Benet Presas.

PUBLICITAT

Així, divendres a la nit, davant la mirada atenta dels turistes que estiuegen a la zona, els del Portal Nou enlairaven el 3de7, el 2de7, el 5de7, el 4de7 amb el pilar, el 3de8, el 4de7, dos pilars de 5 i quatre pilars de 4.

Després d’aquesta actuació, els rosats tornaran a la places aquest dissabte 23 de juliol al barri dels Habitatges. La cita tindrà lloc, a partir de les set de la tarda, a la plaça del Mig. Seguidament, hi haurà un sopar de germanor, un concert amb els grallers de la Colla Vella i festa amb DJ Rocio i PD Peting.

PUBLICITAT