El jugador internacional finlandès, Aleksi Liukko, ha signat amb el CB Valls per aquesta temporada 2022-2023 a la lliga EBA. Liukko, té 22 anys, fa 211 cm d’alçada i juga a la posició de pivot. Ha estat internacional U18 l’any 2017 i U20 l’any 2019 amb Finlàndia.

PUBLICITAT

Aquest jugador, que arriba de la segona divisió nacional de Finlàndia, es va formar a les categories inferiors del Masu Basket i del BC Helsinki Rocks. L’última temporada ha jugat al Raiders Basket de la lliga del seu país. La seva mitjana en lliga regular és de 7,5 punts, 9,0 rebots i 1,4 taps per partit.

Aquest jove, encara que experimentat jugador finlandès, arriba com a una garantia de joc sòlid a sota de la cistella, que el seu espai natural, tot i que també cal destacar la seva versatilitat i joc elèctric, que signifiquen un plus al seu demostrat talent.

Aleksi Liukko viatjarà a Valls i s’incorporarà a les ordres de Víctor Neila en les pròximes setmanes.

PUBLICITAT