L’Ajuntament de Valls comença els treballs per recuperar l’edifici industrial de Ca Xapes situat al Centre Històric per a convertir-lo en la nova llar de jubilats. L’edifici està catalogat com a Bé Cultural d’Interès Local i compta amb una inversió de 2 milions i mig d’euros.

PUBLICITAT

La regidora d’Urbanisme de l’Ajuntament de Valls, Sònia Roca, posa en relleu que és la “primera recuperació d’un edifici de grans dimensions de patrimoni industrial a la ciutat”. A més, explica que la reforma constarà de dues fases.

No obstant això, la reforma respectarà les característiques principals de l’edifici com la façana o les columnes de forja. El centre comptarà amb sala de ball, gimnàs i bar, entre d’altres espais. Roca comenta que esperen que la rehabilitació estigui completada en un termini d’un any i mig.

PUBLICITAT