El projecte d’acompanyament de la gent gran de l’Ajuntament de Valls, el projecte Radars desenvolupa programes de més qualitat després d’arribar a un conveni de col·laboració amb l’Ajuntament de Barcelona.

PUBLICITAT

Un projecte Radars que es va implementar a la ciutat de Valls aquest 2021, per tal d’evitar la soledat a la gent gran i prevenir l’aïllament i exclusió social d’aquest col·lectiu gràcies a entitats com Creu Roja, la Fundació Ginac o Càritas, entre altres. Així ho explicava el regidor d’Acció Comunitària de l’Ajuntament de Valls, Jordi Cartanyà.

Sota el títol “Valls, acompanyem a la gent gran”, des de les diverses entitats es donen suport a les persones majors de 65 anys mitjançant tasques de voluntariat, amb trucades telefòniques i acompanyant amb un seguiment continuat dels sol·licitants.

Des de l’Ajuntament de Valls celebren aquest conveni amb el consistori barceloní i posen en valor el gran paper de les entitats i els Serveis Socials, i animen a poder fomentar la xarxa comunitària d’atenció a les persones grans dins el programa.

PUBLICITAT