L’Estiu Actiu ha finalitzat la novena edició amb molt bona acollida de públic. Unes 1500 persones han participat en les trenta-cinc activitats repartides al llarg del mes de juliol d’aquest cicle organitzat per la regidoria d’Acció Cívica i Joventut de l’Ajuntament de Valls, i que ha comptat amb la col·laboració de més d’una vintena d’entitats, serveis, organismes i establiments de la ciutat. La programació d’aquest any ha combinat activitats formatives, de lleure i culturals, a més d’espectacles i activitats infantils i per a públic familiar, recuperant així, propostes de la programació prepandèmia. La majoria de les activitats proposades han omplert totes les places disponibles.

PUBLICITAT

La programació d’estiu té com a finalitat generar nous espais de trobada i de participació als carrers i places, en especial al Centre Històric i en l’actual equipament del Centre Cívic. Amb aquesta iniciativa, el Centre Cívic vol consolidar i ampliar el cicle lúdicofestiu de Valls, i potenciar les activitats comunitàries durant l’estiu en diversos espais de la ciutat. Per la seva part, VallsJove, que ha recuperat part de les activitats d’abans de la pandèmia, vol oferir alternatives d’oci i lliure per la joventut.

El model de la programació de l’Estiu Actiu també s’ha consolidat pel que fa a la col·laboració amb diferents serveis i entitats del municipi.

PUBLICITAT