L’ANC ha convocat una nova mobilització per l’Onze de Setembre, que consistirà en una manifestació a Barcelona sota el lema “Tornem-hi per vèncer: independència”. L’entitat reivindicarà la necessitat de fer efectiva la independència amb un recorregut que partirà de l’avinguda del Paral·lel i arribarà davant l’Estació de França.

PUBLICITAT

Per facilitar a participació, l’Assemblea Valls-Alt Camp organitza busos, com cada any al preu de 10 €. Precisament pel Firagost, els dies 2 i 3 d’agost, els tiquets de bus ja estaran disponibles a la parada que l’entitat tindrà al Pati d’11 a 13 h i de 18 a 20 h. Durant l’agost l’Assemblea Valls també obrirà paradetes cada dimecres i dissabte d’11 a 13 h a la plaça dels Alls.

A més dels tiquets de bus, a la paradeta també hi haurà disponible la samarreta de la Diada, que enguany és de color negre com a símbol de lluita i de no-rendició.

Valls-Alt Camp per la Independència va aprovar en assemblea el 7 de juliol passar el pla de treball per al curs 2022-23, entre els objectius dels quals destaquen fer present el missatge independentista a la ciutat i reactivar la participació de socis i simpatitzants.

Entre les novetats figura l’obertura d’un nou local a Valls, a la plaça dels Alls, que es vol convertir en l’epicentre de la represa de l’activitat. El local s’inaugurarà el 2 de setembre a les 19:30, amb un acte que comptarà amb la participació del vicepresident de l’Assemblea, Jordi Pesarrodona. La festa continuarà amb un sopar popular al mateix indret. Els tiquets per al sopar (5 €) ja es podran adquirir a les paradetes de l’entitat des del Firagost.

PUBLICITAT