El CB Valls femení ha tancat el fitxatge de Jordan Hawkins, jugadora de 188 cm que ocupa la posició de pivot i que aquest agost farà 25 anys. 

PUBLICITAT

Hawkins arriba a la capital de l’Alt Camp després del seu efímer pas pel Heidelberg de la Bundesliga-1 alemanya, on va jugar el tram final de la passada temporada.

Anteriorment, però, ha jugat a la lliga nacional de Romania amb l’Olimpia Brasov i el Phoneix Stiinta Constanta. També ha jugat a les lligues femenines de Grècia i Sèrbia, país aquest últim al qual va arribar el 2019 després de participar en la lliga NCAA2 dels Estats Units amb la Universitat de Wilmington i l’Assumption College.

De Jordan Hawkins cal destacar la seva capacitat anotadora i fortalesa física, la qual cosa li permet d’assolir un gran percentatge de rebots, tant ofensius com defensius.

Hawkins està cridada a ser una peça important dins del nou projecte del CB Valls femení. La nord-americana s’incorporarà a la disciplina de l’Albert del Rey en les pròximes setmanes, un cop hagi passat la revisió mèdica.

PUBLICITAT