El proper dimecres 3 d’agost, el servei municipal de Joventut, VallsJove, impulsa una nova edició del Mercat d’Art Jove, on els i les joves artistes locals i del territori exposaran les seves creacions i produccions. El Mercat, que se celebrarà a la plaça del Museu Casteller coincidint amb la Firagost, obrirà les portes a les 10 del matí i s’allargarà fins a les 9 del vespre.

PUBLICITAT

L’èxit d’assistència de públic de l’edició de Nadal, juntament amb una demanda creixent d’expositors, han estat factors determinants per a recuperar el format d’estiu, que no es feia des del 2015. S’hi aplegaran un total de 14 paradistes relacionats amb l’àmbit de la pintura, la confecció tèxtil, la bijuteria, joeria, elements de decoració i altres creacions i manualitats diverses. La regidora d’Acció i Cívica i Joventut, Bàrbara Flores, ha explicat els objectius que es tenen en l’organització d’aquest mercat

Amb aquesta proposta, des del servei de Joventut es vol oferir espais per a la difusió dels artistes del territori, però també incentivar i potenciar la creació artística del jovent de la ciutat i fomentar el consum artístic i de proximitat del conjunt de la població.

PUBLICITAT