Després de la caiguda de la setmana passada amb el 4de8 amb el pilar al barri dels Habitatges, la Colla Vella dels Xiquets de Valls encara la recta final del mes de juliol amb dos compromisos a les festes majors de Vila-seca i Vilallonga del Camp abans de la Firagost de  dimecres que ve.

PUBLICITAT

En ambdues poblacions, els del Portal Nou volen tornar a atacar els castells bàsics de 9 i consolidar la gamma alta de 8.

L’actuació de Vila-seca tindrà lloc dissabte, a dos quarts de set de la tarda, a la plaça de l’Església. A més de la Vella, hi prendran part la colla locai i els Xiquets de Tarragona.

Pel que fa diumenge, se celebrarà la diada de Vilallonga del Camp, a partir de les set de la tarda, a la plaça de l’Església. En aquest cas, la formació dirigida per Albert Martínez actuarà al costat de la Colla Jove Xiquets de Tarragona.

PUBLICITAT