Aquest divendres 29 de juliol al matí s’ha realitzat el sorteig perquè els vallencs i vallenques puguin gaudir de les diades castelleres que se celebren a la plaça del Blat des dels balcons de la Casa de la Vila. Aquesta iniciativa popular d’obrir els balcons de l’Ajuntament a la ciutadania per les actuacions dels Xiquets de Valls que se celebren a la plaça del Blat, Km0 del món casteller, es va iniciar el 2019 i ha tingut continuïtat en diades posteriors.

PUBLICITAT

Així, entre tots els inscrits, s’han sortejat les places per a les diades que resten de la temporada castellera d’enguany, amb els següents resultats:

A la diada de la Firagost, prevista per dimecres 3 d’agost, els números afortunats són el 29, 58, 10 i 48.

La vigília de la Diada Nacional, fixada per dissabte 10 de setembre, ha tocat als números 49, 11, 45 i 33.

Finalment, la diada de Santa Úrsula, de diumenge 23 d’octubre, s’ha atorgat al 46, 30, 19, i 3.

El consistori es posarà en contacte amb tots els guanyadors i guanyadores per confirmar la seva assistència. Si alguns d’ells renuncia o hi ha més llocs disponibles als balcons de la Casa de la Vila perquè alguns regidors i regidores excusen la seva assistència, s’ocuparan les places amb la llista de suplents del sorteig.

PUBLICITAT