Els barris del Fornàs, Santa Magdalena i la pedania de Fontscaldes han programat la seva festa major per aquest cap de setmana després de la impossibilitat d’organitzar-la en els dos darrers anys per culpa de la pandèmia.

PUBLICITAT

Al Fornàs, els actes començaven dijous amb el pregó d’inici i cinema a la fresca. Entre els actes més destacats, hi ha la sardinada i el ball amb el grup Loren d’aquest divendres o el concert de Maria Jacobs amb coca i cava de dissabte. El seu president, Òscar Roset, ha explicat que la programació segueix una línia continuista respecte la darrera edició.

Al barri de la Font de Santa Magdalena, la festa major comença aquest divendres i es perllongarà fins diumenge. La llonganissada i el sopar, previstos per divendres i dissabte, és un dels actes més destacats. El seu president, Joan Guerra, ha donat les dades de participació en aquests dos àpats.

Finalment, a Fontscaldes, l’Associació de Veïns de les Fonts del Lledoner ha programat la festa major des d’avui i fins dilluns, que és festiu local a la pedania. La seva presidenta, Mercè Avellà, ha destacat la sardinada d’aquest vespre i el sopar de pa amb pernil de dissabte com els actes més multitudinaris.

De cara a el proper cap de setmana, serà el torn de les festes majors del barri de Sant Josep Obrer i l’EMD de Picamoixons.

PUBLICITAT