La Colla Joves Xiquets de Valls assoleix una gran diada a Vilanova i la Geltrú en la Diada de la Festa Major de les Neus amb el 3de9 com estructura destacada. Els del carrer de’n Gassó aconseguien descarregar un castell que se’ls resistia fins ara, però que ara, aconsegueixen executar en la vigília de Firagost a Valls.

PUBLICITAT

A la primera ronda, obrien amb un 5de8 inexorable, sense dificultats per carregar i descarregar l’estructura. A la segona ronda, arribaria el 3de9 amb folre, que ja havien carregat per Sant Joan aquesta temporada i descarregaven a Vilanova després de dos anys de pandèmia. Així ho explicava el cap de la Colla Joves Xiquets de Valls, Pere Rico.

Finalment, la Joves completaria el 2de8 amb folre i clouria la diada amb el pilar de 6.

Pel que fa a l’actuació a la capital del Garraf, la Colla Jove Xiquets de Tarragona va aconseguir també anotar el seu primer 4de9 amb folre de la temporada, estructura que no assolien des del 2019. Els liles també assolirien el 7de8 i el 3de8.

Per la seva banda, els Castellers de Vilafranca portarien els millors castells amb el 3de9 amb folre per encetar la diada, carregaven la torre de 9 amb folre i manilles i finalment descarregarien el 4de9 amb folre. Un altre dels plats forts va ser el pilar de 8 amb folre i manilles, estructura que ja van presentar al Pla de la Seu de Tarragona, amb més confiança.

La colla local dels Bordegassos de Vilanova executarien a la plaça de la vila el 5de7, el 4de7 amb el pilar i el 3de7, a més d’un intent del 2de7. Finalitzaria la diada amb els pilars de comiat a l’Ajuntament de Vilanova.

Els de la camisa vermella ultimen els preparatius per la propera diada a la ciutat de Valls. Serà dimecres 3 d’agost, en motiu de Firagost.

PUBLICITAT