La Cambra de Comerç i Indústria de Valls ha encarregat al mestre vidrier Rafa Abdón, del Museu i Forn del Vidre de Vimbodí i Poblet, el porró commemoratiu de la 66a Fira Exposició del Camp Català 2022 de Valls. Es tracta d’una edició limitada de 23 porrons de vidre, que es posaran a la venda per la Firagost.

PUBLICITAT

Rafa Abdón, un dels més prestigiosos mestres vidriers d’Europa, s’ha inspirat en els colors de les fruites d’estiu per fer aquest porró amb filigranes de colors. Fruites dolces i àcides, que conformen un cordó verd al broc del porró com un arrelament a la planta que les ha vist néixer. Un homenatge a l’equilibri de la natura que ens obsequia amb aquesta meravella de colors frescos i estiuencs. Beure vi a galet amb aquest porró ha de ser un plaer estètic i aromàtic.

El porró Firagost 2022 és una peça artística de vidre bufat, feta al Forn del Vidre de Vimbodí i Poblet. És un disseny de vidre transparent amb aplicació de filigranes de colors vermells i ataronjats; el broc és obert amb un cordó de vidre verd fosc que li dona elegància i seguretat en agafar-lo i enlairar-lo fins i tot si està mullat. És un porró contemporani de gran bellesa artística: una peça d’art exclusiva.

Del porró Firagost 2022 se n’ha fet una edició limitada de 23 exemplars, dels quals tres estan destinats als premis Ambaixador@ del porró 2022, Porronaire d’Honor 2022 i Restaurant porronaire d’Honor 2022.

La resta de porrons es posaran a la venda a partir de la Firagost. Tots els porrons estan signats per Rafa Abdón i identificats com a porró 2022. S’ha dissenyat una capsa de cartó exclusiva pel transport segur d’aquesta peça de vidre artístic.

PUBLICITAT