Luisa Miralles, dinamitzadora del Punt Òmnia de Valls durant més de 20 anys i jubilada aquest 2022, ha estat proposada com a «Millor dinamitzadora digital» dels premis europeus «All Digital 2022». La seva feina al cap davant del punt Òmnia fent formació i difusió de la innovació digital, treballant per la reducció de l’escletxa digital no han passat desapercebudes. Els Punts TIC de Catalunya han escollit per votació a 3 persones per representar la Xarxa Punt TIC als premis Europeus «All Digital 2022» i una d’elles és la Luisa Miralles. L’organització europea anunciarà els finalistes el 30 d’agost.

PUBLICITAT

Els «All Digital 2022» busquen reconèixer els èxits i habilitats digitals de persones i organitzacions d’Europa així com apropar a la ciutadania els beneficis i les oportunitats creades per la transformació digital.

Els Punt TIC no tindrien èxit sense les seves persones dinamitzadores, que es troben a la primera línia de la inclusió social digital ajudant a trencar la bretxa digital, fomentant l’esperit crític i l’ús de les noves tecnologies i millorant les seves comunitats digitals.

Amb l’objectiu de donar visibilitat i fomentar la coneixença de persones destacades de la Xarxa Punt TIC i donar protagonisme a les seves trajectòries i bones experiències en el sector, es va obrir el procés participatiu de votacions de candidatures Punt TIC als Premis ALL Digital 2022 que va finalitzar amb 500 vots.

Els criteris de selecció es basen en tres aspectes. El primer és el nombre d’anys treballats, la formació de les persones en relació a l’àmbit i cursos impartits. Per altra banda, també es té amb compte la professionalitat i dedicació, és a dir, l’experiència demostrada en impartir educació digital i en l’habilitació de les persones per utilitzar les noves tecnologies. Finalment, també es valora l’impacte social: resultats del treball, canvis amb les persones estudiants, resultats de la formació, com ara llocs de treball trobats, permanència en la plantilla, noves empreses establertes, entre d’altres.

PUBLICITAT