Després de la Firagost, les dues colles dels Xiquets de Valls afronten un cap de setmana amb compromisos més plàcids amb l’objectiu d’arribar en plena forma en les cites de la segona quinzena d’agost.

PUBLICITAT

Una expedició de 300 components de la Colla Vella es desplaça aquest cap de setmana a la festa major d’Andorra la Vella. Pel que fa els castells, la formació dirigida per Albert Martínez actuarà en solitari dissabte, a dos quarts de sis de la tarda, a la plaça del Príncep Benlloch. Les intencions seran rodar al màxim la canalla i amb previsió de veure-hi segurament algun castell bàsic de 8.

Quant a la Colla Joves, té actuació diumenge, a dos quarts d’una del migdia, al carrer de Francesc Macià de Llorenç del Penedès, amb previsió de consolidar la gamma de castells de 8 i, fins i tot, amb opcions que el 3de9 amb folre puguin entrar en el repertori. Els de la camisa vermella estaran acompanyats de la Colla Jove Xiquets de Tarragona i els Nens del Vendrell.

PUBLICITAT