Torna el bàsquet al pavelló Joana Ballart després del parèntesi estival. Aquest dimarts 16 d’agost, els primers equips del CB Valls han començat la preparació de cara a la nova temporada amb novetats.

PUBLICITAT

A l’equip masculí, que un any més competirà a la lliga EBA, Victor Neila ha dirigit el primer entrenament com a nou tècnic en substitució d’Oriol Pozo. La plantilla d’enguany manté bona part de jugadors del curs passat, encara que s’han incorporat reforços amb l’objectiu que l’equip lluiti per les primeres posicions a la classificació

Pel que fa al femení, també hi ha canvis a la banqueta amb Albert del Rey al capdavant, el qual relleva a Benet Ibáñez. Després de no poder aguantar la Copa Catalunya la passada campanya, les noies blanc-i-vermelles tornaran a jugar a Primera Catalana amb una plantilla que encara podria veure aterrar alguna novetat en les properes setmanes.

PUBLICITAT