Valls tindrà una nova seu del Grup d’Actuacions Especials dels Bombers per donar servei més àgil al Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre. En total, setze professionals dels diversos parcs de Bombers, es traslladaran a la capital de l’Alt Camp per cobrir les necessitats del territori sud i que s’espera que s’engegui a partir dels mesos d’octubre i novembre.

PUBLICITAT

El grup especialitzat en els rescats de muntanya, procedirà a les muntanyes de Prades, el Montsant i els Ports entre altres localitzacions. Així valorava aquest trasllat el Bomber del Parc de Tarragona, Sergi Feijoo.

 De fet, s’espera que arribin bombers d’altres centres a Catalunya com la Seu d’Urgell, Olot i Cerdanyola del Vallès.

Amb aquesta mesura, s’espera que els rescats puguin actuar amb molta més interconnectivitat i rapidesa a la zona del Camp de Tarragona i a les Terres de l’Ebre.

PUBLICITAT