Després de l’ensurt a la Bisbal del Penedès, la Colla Vella dels Xiquets de Valls ha tornat a descarregar el 3de9 folrat. Ho feia aquest diumenge, a la plaça de la Vila de Vilafranca del Penedès, en el marc de la diada del 40è aniversari dels Xicots de Vilafranca.

PUBLICITAT

Els del Portal Nou, que tornaran a la capital penedesenca per la diada de Sant Fèlix, assolien el castell de 9 a la tercera ronda. Prèviament, havien plantat el 5de8 i el 2de8 amb folre. S’acomiadaven amb un pilar de 6.

Per aquesta setmana, la Vella té tres assajos i dues sortides a les festes majors del Catllar i l’Arboç per acabar de definir el programa de castells de cara el proper 30 d’agost.

A Vilafranca, els Xicots completaven el 5de7, el 4de7 i el 3de7. Per la seva banda, els Bous de la Bisbal sortien de plaça amb el 2de6 carregat, el 4de7, el 3de7 i el pilar de 5.

PUBLICITAT