Rodatge de la Colla Joves Xiquets de Valls aquest dissabte a la festa major del barri barceloní de Gràcia, a deu dies de la diada de Sant Fèlix de Vilafranca del Penedès.

PUBLICITAT

Els del carrer d’en Gassó obrien plaça amb un 3de8 correcte de mides. A la segona ronda, alçaven l’onzè 5de8 de l’any, construcció que van haver de treballar als pisos superiors de la part del tres. A la tercera ronda, completaven el 4de8 sense els terços d’un hipotètic 4de9 net. Tancaven la jornada descarregant el segon pilar de 7 amb folre del curs.

El proper compromís de la Joves serà aquest diumenge a la festa major d’Igualada al costat de la colla local i els Xiquets de Reus. L’actuació tindrà lloc, a un quart d’una del migdia, a la plaça de l’Ajuntament.

A la cita gracienca, els locals apostaven per una actuació conservadora amb el 4de8, el 7de7 i el 2de7. La tercera colla a plaça, els Xiquets de Reus, descarregaven el 4de8, el 5de7 i el 4de7 amb el pilar.

PUBLICITAT