Allunyada del focus mediàtic del Catllar i l’Arboç, la Colla Joves Xiquets de Valls ha tingut l’última aparició a plaça abans de la diada de Sant Fèlix de Vilafranca del Penedès. Ho ha fet aquest diumenge a la festa major d’Igualada.

PUBLICITAT

En una actuació que s’ha hagut d’aturar més d’una hora per una caiguda dels Xiquets de Reus, la formació dirigida per Pere Rico s’anotava el 5de8, el 3de9 amb folre i el 4de8. A la ronda de pilars, apostaven pel pilar de 7 amb folre.

Els Xiquets de Reus, que havien començat molt bé la diada amb el 4de8 i el primer 2de8 amb folre de l’any, topaven amb el 3de8, que els va saltar pels pisos superiors. Com dèiem, la caiguda obligava a aturar l’actuació i a traslladar tres castellers a l’hospital, els quals, a hores d’ara, evolucionen favorablement.

Els amfitrions, els Moixiganguers d’Igualada, completaven el 2de8 amb folre, el primer 5de8 del curs i el 3de8.

D’altra banda, la quarta colla que serà dimarts a Sant Fèlix, els Minyons de Terrassa, han tingut un cap de setmana amb doble compromís.

Dissabte a la tarda, els de la camisa malva, a Palau Solità i Plegamans, assolien el 3de8, el 5de8 i el 4de8. Ja diumenge, també a la tarda, a Sitges, plantaven el 3de9 amb folre, el 2de8 amb folre i el 5de8.

PUBLICITAT