La Policia Local de Valls denuncia que està desbordada. Així ho manifesten en un comunicat emès pel Sindicat Independent de la Policia Local on asseguren que la ciutat s’ha tornat un lloc insegur a causa d’una mala gestió per part de l’Ajuntament. Aquest comunicat arriba després de diversos episodis de vandalisme a la ciutat de Valls, dels quals en un dels darrers un cotxe de la Policia Local va acabar cremat.

PUBLICITAT

Per tant, la policia reclama que l’Ajuntament prengui mesures per fer front a problemàtiques com la ràtio d’agents per habitants, que mentre que la mitjana catalana és d’1,4 a Valls és 0,7, la meitat. 

També assenyalen altres qüestions com que l’entrada de nous agents tan sols serveix per substituir els que marxen, que les hores extres no estan sent completament pagades, que no s’han cobert les jubilacions o que fa quinze anys que han de doblar torns i ampliar jornades.

PUBLICITAT