Un dispositiu policial dels Mossos d’Esquadra ha permès detenir aquest dijous dos homes relacionats amb els incidents violents de les últimes setmanes a Valls.

PUBLICITAT

En el marc d’aquesta operació, els Mossos han informat que s’ha detingut un home de 29 anys com a presumpte autor de l’incendi d’un vehicle de la Policia Local dilluns passat a la nit. A més, també han detingut un home 38 anys relacionat amb altres incidents.

Totes dues persones tenien ordres de detenció vigents i se’ls investiga per diversos delictes contra el patrimoni. La investigació continua oberta i no es descarten més detencions.

En el dispositiu d’aquest dijous, a la zona del carrer dels Germans Sant Gabriel, han participat unitats de seguretat ciutadana, d’investigació de l’ARRO, la unitat d’helicòpters de Mossos i la Policia Local.

PUBLICITAT