El Centre Cívic de Valls comença aquest setembre el curs 2022-2023 amb una quarantena de propostes per a diversos públics, des d’infants fins a gent gran. Amb aquest curs, el Centre Cívic arriba a la seva desena edició des del seu nou emplaçament a la Biblioteca Carles Cardó.

PUBLICITAT

Les inscripcions, s’obriran el proper dilluns 5 de setembre, i es podran realitzar a les dependències del Centre Cívic, al número 2 del carrer Sant Pere, de dilluns a divendres de 10 a 14 h, i els dimarts i dimecres, de 17 a 19 h.

Amb la voluntat de fer accessibles les xerrades, els tallers i els espectacles infantils a tota la població, quasi la meitat de les activitats programades des del Centre Cívic són gratuïtes. Així mateix, les que no ho són inclouen descomptes, principalment per als col·lectius en risc d’exclusió social i econòmica, per potenciar la cohesió i la dinamització d’aquest servei per al conjunt de la ciutadania. D’altra banda, per als col·lectius de gent gran i per al jovent es mantenen els preus reduïts en les activitats de pagament, per facilitar-los l’accés a tota la programació.

Totes les activitats, cursos i tallers es poden consultar des de la pàgina web corporativa de l’Ajuntament, des de la qual la ciutadania pot accedir directament a totes les activitats i notícies relacionades amb aquest servei. La ciutadania que ho desitgi també trobarà els programes impresos de manera gratuïta en diferents espais municipals: a la Biblioteca Carles Cardó, a l’Ajuntament (OAC), a l’Oficina d’Informació i Turisme, a Vallsgenera i al centre esportiu El Fornàs.

PUBLICITAT