Un cop haver participat en la diada de Sant Fèlix de Vilafranca del Penedès, la Colla Joves Xiquets de Valls dona el tret de sortida a un setembre complet d’actuacions aquest diumenge a Montblanc.

PUBLICITAT

Els de la camisa vermella tenen el compromís a la capital de la Conca de Barberà, a dos quarts d’una del migdia, en el marc de la festa major de la Mare de Déu de la Serra. A falta de l’últim assaig, les intencions per aquesta diada seran rodar els castells de 8 pisos.

A la mateixa actuació, hi seran presents els Castellers d’Altafulla i la colla local, els Torraires de Montblanc.

Pel que fa la Colla Vella dels Xiquets de Valls manté l’assaig d’aquest divendres, encara que no reapareixerà a les places fins el proper 10 de setembre, a la plaça del Blat, amb motiu de la vigília de la Diada Nacional.

PUBLICITAT