La Unió Esportiva Valls segueix el seu curs de pretemporada. Aquest cop, es presentava tota la plantilla al Vilar davant el seu públic en la segona edició del Trofeu UE Valls amb el Vila-real C, on va acabar caient per 1 a 2.

PUBLICITAT

Un Vilar que presentava una molt bona entrada amb prop de 200 assistents per veure el conjunt vallenc.

En quant al joc, una Unió Esportiva Valls que començava amb dificultats davant un rival de Tercera RFEF molt ben plantat i amb molta qualitat, però tot i així, Xavi Toldrà posava el primer gol del partit després d’un bon cacau fora l’àrea.

Amb tot, el filial groguet aconseguia posar la igualada només un minut després, i finalitzava la primera meitat amb l’1-1.

Amb el temporal sobre el Vilar, es jugava la segona meitat amb retard i a la represa, el Vila-real C tornaria a superar Jose Luis per certificar l’1 a 2.

Els de Manel Cazorla, tot i aixi, seguien mostrant un bon joc sobre el terreny de joc i van tenir ocasions al llarg de la segona meitat per posar la igualada, la més clara, un pal de Toldrà i una ocasió de Riki Nogueira que aturava el porter visitant.

Derrota però amb bones sensacions d’una UE Valls que es continua posant a punt abans no comenci l’estrena davant El Catllar. El proper partit de pretemporada, la UE Valls visita el camp del Morell, dimecres a les 20h del vespre.

PUBLICITAT