El cos de Mossos d’Esquadra de la Unitat d’Investigació de la comissaria de Valls han detingut aquest dilluns un home de 18 anys com a presumpte autor d’un robatori furt d’ús de vehicle, la crema d’un vehicle de la Policia Local de Valls i dos requeriments policials per robatoris amb força a les Borges Blanques.

PUBLICITAT

Aquesta detenció se suma a les de dijous passat quan els mossos, en col·laboració amb la Policia Local de Valls, van detenir dos homes de 29 i 38 anys, com a presumptes autors dels delictes de robatori furt d’ús de vehicles, robatori amb violència, robatori amb força, danys i conducció temerària. Un d’ells, de 29 anys a qui li constaven quatre ordres de detenció, ha ingressat a presó. L’altre, de 38 anys, amb una ordre de detenció va quedar en llibertat amb càrrecs.

Aquestes detencions són el resultat d’un treball policial iniciat a principis del mes d’agost arran de diversos fets delictius a les demarcacions de l’Alt Camp, la Conca de Barberà i el Baix Camp. L’element en comú era un home identificat per la policia per la seva perillositat, el qual seria el responsable d’un seguit de robatoris de vehicles per posteriorment utilitzar-los per cometre robatoris violents o robatoris amb força mitjançant l’encastament.

PUBLICITAT