El curs escolar 2022-2023 ha començat aquest dilluns 5 de setembre, per a Educació Infantil i Primària. Per a l’alumnat d’ESO, Batxillerat i Formació Professional donarà el tret de sortida aquest dimecres.

PUBLICITAT

Els centres educatius de Valls i la comarca de l’Alt Camp han reobert les portes en un nou curs marcat per l’avançament de dates i la fi de les restriccions de la Covid-19.

Pel que fa el calendari escolar, s’ha establert jornada només d’horari matinal a infantil i primària per aquest mes de setembre. A més, hi haurà un dia més de vacances per Nadal i un dia extra de lliure disposició.

En el conjunt de les comarques tarragonines, el nou curs ha començat amb 10 grups més de P3 i un total de 118.898 alumnes. D’aquests, 849 són alumnes ucraïnesos, en edat d’escolarització obligatòria que han arribat a Catalunya fugint de la invasió russa.

PUBLICITAT