L’Assemblea Valls-Alt Camp té a punt quatre autocars per participar en la manifestació de l’Onze de Setembre a Barcelona, amb més de 200 inscrits, una xifra que supera la de l’any passat. Amb el lema “Tornem-hi per vèncer: independència!”, la mobilització té com a objectiu recuperar els carrers i reivindicar el mandat del Primer d’Octubre per fer efectiva la República Catalana.

PUBLICITAT

Segons l’ANC Valls-Alt Camp, encara queden algunes places de bus i samarretes, que es poden trobar a la paradeta que fa l’entitat cada dimecres i dissabte d’onze a una del migdia al nou local de la plaça dels Alls. Precisament, aquest dissabte en aquesta mateixa plaça també es podrà visitar l’exposició dels 10 anys de l’Assemblea. Pel que fa el context polític, una de les coordinadores locals, Teresa Guasch, reitera que no és una convocatòria que exclogui a cap formació política

Els busos sortiran diumenge a la una del migdia de l’estació d’autobusos de Valls. La manifestació, que serà una marxa en moviment, començarà a les 17.14 h des de l’avinguda del Paral·lel i anirà fins a l’estació de França, passant pel Moll de la Fusta, el passeig d’Isabel II i l’avinguda de l’Argentera. A l’estació de França hi haurà disposat un escenari, on a dos quarts de set començarà un acte polític amb la participació de la presidenta i el vicepresident de l’Assemblea i els presidents d’Òmnium i de l’AMI.

El punt de concentració per als manifestants de l’Alt Camp serà el tram 9 de l’avinguda Paral·lel, entre els carrers Vallhonrat i Teodor Bonaplanta, on l’organització demana que s’arribi a dos quarts de cinc.

D’altra banda, l’ANC Valls-Alt Camp va haver d’ajornar la inauguració del nou local a causa del mal temps que va fer el 2 de setembre. El nou espai de la plaça dels Alls s’inaugurarà finalment el dissabte 24 de setembre a la tarda, amb un acte i un sopar popular posterior que comptarà amb la presència del vicepresident de l’entitat, Jordi Pesarrodona, i algunes actuacions musicals.

Els tiquets per al sopar (5 €) es poden adquirir al mateix local en horari de paradeta o els dimarts de 18 a 20:30 h.  

PUBLICITAT