El grup municipal de la CUP ha expressat aquest dimecres en una roda de premsa el seu posicionament davant l’estat d’emergència que viu la ciutat de Valls. En primer lloc, els cupaires han recordat que els fets d’aquest tipus no són ni nous ni aïllats. D’altra banda, lamenten que l’única resposta per part de l’equip de govern hagi estat, una vegada més, únicament policial, deixant de banda qualsevol alternativa social.

PUBLICITAT

La portaveu de la CUP a Valls, Ester Huguet, ha anunciat la presentació d’un Pla de Xoc on es recolliran les mesures concretes i la inversió que necessita el Centre Històric.

Els anticipalistes recorden que fa anys que la situació a Valls es troba en aquest estat de deixadesa. A més, mitjançant intervencions de regidors i regidores de mandats anteriors, han fet repàs d’algunes propostes que s’han desestimat, com per exemple, la llei de barris, falta d’inversió en projectes socials o el Pla de Seguretat Local.

PUBLICITAT