El Patronat Municipal d’Esports prepara una nova edició de la tradicional Festa de la Bicicleta, que es celebra a Valls emmarcada dins la Setmana Europea de la Mobilitat. Enguany, Valls recupera aquesta festa en què les bicicletes prenen els carrers de la ciutat, després de dos anys de no poder-la celebrar a causa de la Covid-19. Aquesta edició tindrà lloc el proper diumenge 25 de setembre, a partir de les 11 del matí i s’iniciarà i finalitzarà al Pati.

PUBLICITAT

La Setmana Europea de la Mobilitat 2022, que es commemora del 16 al 22 de setembre, treballa amb la mobilitat sostenible com un dels eixos principals, promovent-la entre la ciutadania i facilitant la pacificació de l’espai públic per mostrar com seria una ciutat més verda, més confortable i menys contaminada. Es pretén fomentar la bicicleta com a vehicle per a una mobilitat sostenible i respectuosa amb el medi ambient.

L’organització espera recuperar, un cop superada l’aturada per la Covid, el nombre d’inscripcions dels últims anys, amb xifres properes al mig miler de ciclistes. Les inscripcions es podran realitzar a partir del 15 de setembre al Centre Esportiu Municipal El Fornàs o a través de la pàgina web www.pmevalls.cat, també presencialment, al Pati, el mateix dia de la Festa de la Bicicleta.

L’activitat, organitzada pel Patronat Municipal d’Esports i el Consell Esportiu de l’Alt Camp, compta amb la implicació de les diferents escoles i instituts de la ciutat, així com també de les associacions ciclistes.

PUBLICITAT