Ràdio Ciutat de Valls presenta dijous 15 de setembre la nova temporada 2022-2023. L’acte, obert al públic, tindrà lloc, a partir de dos quarts de vuit del vespre, a la sala d’actes de Vallsgenera. A més, es podrà seguir en directe per la mateixa emissora.

PUBLICITAT

En un programa d’una durada aproximada de 60 minuts, es presentaran les novetats del nou curs de ràdio i es parlarà amb els diferents col·laboradors/es

Per assistir a la presentació de la nova temporada de Ràdio Ciutat de Valls es demana inscripció prèvia a l’adreça electrònica participacio@valls.cat

Ràdio Ciutat de Valls, nascuda el febrer de 2018, és una emissora municipal online que compta amb una aposta informativa, cultural i esportiva per donar servei a la ciutat. A més, amb més d’una quinzena de col·laboradors/es, emet espais sobre contingut divers.

A Ràdio Ciutat de Valls, s’obren les portes a tota la ciutadania. L’equip, gestionat per l’empresa Quality Mera, convida a tots els radiaficionats, professionals i amants de la ràdio a participar-hi.

PUBLICITAT