Davant el continu de fets delictius ocorreguts a Valls, els quals s’han viscut amb especial intensitat durant les darreres setmanes, el Casal Popular La Turba ha decidit cridar a la ciutadania a concentrar-se de cara a la setmana vinent.

PUBLICITAT

La concentració tindrà lloc el dijous 15 de setembre, a dos quarts de vuit del vespre, a la plaça del Blat de Valls, sota el lema “Govern reacciona: per la convivència i dignitat”

Aquest acte vol denunciar la inacció i les polítiques de l’aparador del govern municipal davant el malestar general i la inseguretat que regna a dia d’avui a la ciutat, així com evidenciar que hi ha persones disposades a treballar i apostar perquè Valls sigui una ciutat que posi la vida comunitària al centre, i busqui la convivència entre els seus habitants.

La Turba recorda a tots els assistents que no es tolerarà cap actitud racista o feixista durant la concentració.

PUBLICITAT