La temporada castellera segueix aquest cap de setmana amb moltes actuacions arreu del país per celebrar la Diada Nacional de Catalunya. A Valls, dissabte, a dos quarts de nou del vespre, a la plaça del Blat, Vella i Joves es tornaran a trobar deu dies després de la diada de Sant Fèlix de Vilafranca del Penedès.

PUBLICITAT

A falta de l’últim assaig, les dues colles dels Xiquets de Valls afronten aquest compromís, com a mínim, amb castells bàsics de 9, encara que no es pot descartar alguna sorpresa de caràcter superior.

Abans de l’actuació amb tres rondes per cadascuna més una de pilars, les dues agrupacions faran l’entrada a plaça, a partir de les vuit del vespre. Seguidament, hi haurà la interpretació del Cant del Segadors a càrrec del Suite Cor de Valls.

La jornada castellera de la Diada Nacional  es podrà seguir en directe per Ràdio Ciutat de Valls des de cinc minuts abans de dos quarts de nou del vespre.

PUBLICITAT