Aquest dissabte 10 de setembre, a dos quarts de vuit del vespre, a l’estadi del Vilar, l’Atlètic de Valls  disputarà el Torneig Ciutat de Valls-Memorial Antonio Aís contra la Pobla Mafumet B de 2a Catalana.

PUBLICITAT

Tres quarts d’hora abans, la primera plantilla i la resta d’equips de la pedrera faran l’acte de presentació davant l’afició.

D’altra banda, entre les quatre i dos quarts de set de la tarda, al mateix Vilar, hi haurà partits dels equips femenins. A les quatre, l’infantil s’enfrontarà al Vallmoll i a tres quarts de sis, el juvenil jugarà contra el Cambrils.

Pel que fa la competició oficial, el primer equip masculí de l’Atlètic de Valls, enquadrat al  grup 3 de 3a Catalana, començarà la lliga el proper diumenge 18 de setembre, a les cinc de la tarda, al camp del Calafell.

PUBLICITAT