El conseller d’Interior de la Generalitat de Catalunya, Joan Ignasi Elena, ha visitat la ciutat de Valls el divendres 9 de setembre per tractar els incidents dels últims dies. 

PUBLICITAT

El conseller fa costat a la població vallenca dient que “hi són i hi continuaran sent” tal com hi ha estat tant Mossos d’Esquadra i la Policia Local. A més, afirma que les dues furgonetes de l’ARRO es mantindran destinades a la ciutat “mentre sigui necessari”. Per altra banda, també considera que, encara que hi ha hagut un increment de fets delictius, a la vegada s’ha millorat l’eficàcia policial.

Per un altre costat, Elena afirma que és important tenir un cos policial amb presència tant en l’àmbit regional i local i s’ha compromès a tornar a Valls abans de Nadal per fer un seguiment de l’evolució de la situació a la capital de l’Alt Camp en els pròxims tres mesos.

PUBLICITAT