El Teatre Tarragona acollia aquest diumenge l’acte del sorteig d’ordre d’actuació i posició a plaça de les tres jornades 28è Concurs de Castells.

PUBLICITAT

A la sessió de diumenge 2 d’Octubre, a la Tarraco Arena Plaça, amb la participació de dotze colles, la Colla Joves Xiquets de Valls i la Colla Vella dels Xiquets de Valls, caps de sèrie, actuaran en cinquè i vuitè lloc respectivament. Pel que fa als Castellers de Vilafranca sortiran en segon lloc i la Jove de Tarragona en l’onzè.

La resta d’agrupacions de diumenge són la Colla Castellera de Sant Pere i Sant Pau, els Moixiganguers d’Igualada, els Castellers de Barcelona, els Castellers de Sants, els Castellers de Sabadell, els Xiquets de Reus, els Xiquets de Tarragona i els Capgrossos de Mataró. Per tenir dret a actuar en solitari s’haurà d’anunciar un castell igual o superior al 4de9 amb folre.

De cara a dissabte 1 d’octubre, a la TAP, amb disset colles, els Castellers del Poble Sec seran els primers i tancaran les cinc rondes els Marrecs de Salt. Per poder actuar en solitari s’haurà de fer un castell igual o superior al 3de8.

Finalment, a Torredembarra, diumenge 25 de setembre, els Nois de la Torre obriran plaça i tancaran les rondes els Castellers d’Altafulla. En aquesta jornada, la construcció límit per actuar en solitari és el 7de7.

PUBLICITAT