El grup municipal d’Esquerra Republicana a l’Ajuntament de Valls va mantenir divendres passat una trobada amb el conseller d’Interior de la Generalitat, Joan Ignasi Elena, per analitzar la situació que ha viscut la ciutat aquest estiu i establir mecanismes en matèria de seguretat que ajudin a millorar la percepció de la ciutadania. El reforç amb més agents dels Mossos d’Esquadra, la intensificació de la vigilància als carrers en coordinació amb la Policia Local i la lluita contra la delinqüència organitzada són alguns dels aspectes que es van tractar en aquesta reunió de la regidora Teresa Rull i els regidors Jordi Cartanyà i Òscar Peris, en representació del grup municipal, amb el conseller Elena.

PUBLICITAT

La reunió de treball es va celebrar prèviament a una trobada, a Valls, de càrrecs electes i càrrecs orgànics d’Esquerra al Camp de Tarragona amb Joan Ignasi Elena, que va servir per analitzar la seguretat ciutadana al territori i abordar propostes de futur en clau local, territorial i de país. Hi van prendre part la senadora Laura Castel, els diputats al Parlament Carles Castillo i Irene Aragonès, els diputats de la Diputació de Tarragona Eduard Rovira i Josep Forasté, la directora dels serveis territorials d’Interior a Tarragona, Marta Cassany, i el president comarcal d’Esquerra a l’Alt Camp, Marc Bigordà, entre d’altres representants dels municipis i de l’executiva local del partit a Valls.

La regidora i alcaldable Teresa Rull valora la trobada com «una oportunitat immillorable per exposar al conseller d’Interior la feina que s’està fent a la ciutat en l’àmbit de la cohesió social en coordinació amb la tasca policial». La regidora responsable d’Afers Socials a Valls explica que «les possibles solucions a la conflictivitat vindran de l’eficàcia policial en la seva lluita contra la delinqüència i el vandalisme, però també de la prevenció que s’ha de fer molt abans per no arribar a situacions extremes».

PUBLICITAT