El Club Bàsquet Valls s’estrenava, a casa, aquest dissabte en la pretemporada 2022-2023 en la segona jornada de la Lliga Catalana EBA. El conjunt de la capital de l’Alt Camp s’imposava per 71 a 63 al Navàs, fet que li permet tenir encara alguna opció de classificació per als quarts de final.

PUBLICITAT

En un pavelló Joana Ballart replet d’aficionats, per la coincidència de la posterior presentació tots els equips base, es van poder veure en acció els nous fitxatges de la temporada, amb especial atenció al base Raül Timoner, un dels jugadors més destacats del matx.

Tot i patir una mica en el darrer període, el tècnic del CB Valls, Víctor Neila, fa una valoració positiva del partit.

El CB Valls tornarà a les pistes el proper dissabte 17 de setembre, a dos quarts de set de la tarda, a la pista de l’Igualada, en l’última jornada de la Lliga Catalana EBA. Els vallencs, que tenen quasi impossible quedar en primera posició del grup, miraran de quedar entre els tres millors segons classificats per entrar a la final a 8 d’aquesta competició que es disputarà els dies 24 i 25 de setembre.

Pel que fa l’amistós que havia d’enfrontar-los aquest dimecres, a casa, contra el CB Salou de la lliga LEB Plata ha quedat suspès.

PUBLICITAT