La diada castellera amb motiu de la Vigília de l’11 de setembre tanca de forma emocionant a Valls, marcada per un 2 de 8 que, encara que es pensava que seria la Colla Vella els que ho portarien a la plaça del Blat, va ser la Colla Joves la què es va atrevir.

PUBLICITAT

La Colla Vella dels Xiquets de Valls eren els encarregats d’inaugurar la diada i iniciaven l’actuació amb el 3 de 9 amb folre que aniria acompanyat del 4 de 9 amb folre i el 4 de 8 amb el pilar, tots ells descarregats. Una actuació sòlida que els rosats van acabar de coronar en la ronda de pilars amb el 8 amb folre i manilles, també descarregat.

Per part de la Colla Joves Xiquets de Valls portaven a terme el 3 de 9 amb folre i el 5 de 8 descarregats. No obstant això, el punt àlgid arribava en la tercera ronda quan els del carrer d’en Gassó carregava ‘in extremis’ el 2 de 8 que tot just s’ensorrava quan l’enxaneta col·locava el segon peu. A pesar de la polèmica, el cap de colla de la Joves donava el castell per carregat.

PUBLICITAT