L’esmorzar de veremadors a Valls torna el dissabte 24 de setembre amb un canvi d’ubicació, ja que abandona la plaça del Blat per traslladar-se als Arcs de Ca Magrané. Aquest és un acte tradicional organitzat per la Regidoria de Comerç i Turisme de l’Ajuntament de Valls, la Cooperativa de Valls, la DO Tarragona i restauradors de la ciutat.

PUBLICITAT

El regidor de Comerç i Turisme de l’Ajuntament de Valls, Oscar Peris, explica que l’objectiu de l’esmorzar és “reforçar l’activitat al voltant del mercat de la fruita i la verdura de Valls”. A més, comenta que s’oferirà a un preu assequible per a tothom.

Per altra banda, com a novetat també es durà a terme la projecció de la pel·lícula “Entre copes” el dijous 29 de setembre com aposta per promocionar i dinamitzar la cultura del vi a la ciutat.

PUBLICITAT