Teatre, música, dansa, màgia i il·lusionisme. Cultura amb segell vallenc i també els principals muntatges de l’escena catalana per a la nova cartellera dels Teatres de Valls.

PUBLICITAT

La nova temporada, que aixecarà el teló el 2 d’octubre, destaca per comptar amb noms propis com Joan Pera, Albert Pla, el Mag Lari, Àngel Llàcer, Emma Vilarasau o Dafnis Balduz, però també muntatges del territori creatiu vallenc com l’espectacle de dansa de dansa “Enclaves Libres i “Els Pastorets Principals” per a la festes de Nadal i Reis.

D’altra banda, els Amics de la Música homenatgen a Victòria dels Àngels amb un concert que ha rebut reconeixements de la crítica a festivals com Peralada o el Life Victoria Barcelona.

Finalment, la programació de tardor dels Teatres de Valls es complementa amb propostes familiars com el Festival de Titelles Guant i obres per als més petits.

En la roda de premsa celebrada aquest dimecres, al Teatre Principal, la regidora de Cultura, Laia Castells, ha posat en valor la qualitat dels espectacles de la nova temporada.

La venda d’entrades soltes i els abonaments de teatres i espectacles familiars s’inicia el proper 21 de setembre a partir de les 10h, a través del portal web municipal www.valls.cat i també, presencialment a les taquilles del Teatre Principal en els horaris establerts.

PUBLICITAT