El Grup del Teatre Principal ha donat el tret de sortida al nou curs aquest passat divendres 9 de setembre amb una reunió dels socis i sòcies de l’entitat. En aquesta trobada han estat acompanyats de la Fundació Vicki Bernadet que els ha ofert una xerrada  sota el títol Com afrontar les situacions abusives. Amb aquesta i altres actuacions l’entitat vol treballar per ser un espai lliure de violències. Aquesta xerrada ha estat possible gràcies al suport de la Regidoria d’Acció Comunitària, Participació i  Igualtat de l’Ajuntament de Valls.

PUBLICITAT

Seguidament, es van presentar els projectes del curs que tot just comença. En el calendari del grup de teatre vallenc no hi poden faltar Els Pastorets Principals de Valls, que ja tenen dates: 26, 28 i 30 de desembre i 1, 3 i 6 de gener, els dies festius a les 18h i els laborables a les 19h. Aviat s’iniciarà la venda d’entrades pels canals habituals.

En l’eix vertebrador del calendari de l’entitat també hi figura el Ball de Vells per Sant Joan, les Bambolines Escolars pels centres educatius vallencs i la Ruta del Cementiri que es fa en col·laboració amb el Centre Cívic de Valls.

Aquest any, però, s’estan gestant projectes nous, i el primer és obert a tota la població. Els dies 30 de setembre, 1 i 2 d’octubre l’entitat ofereix un monogràfic per gaudir, compartir, riure i aprendre, tan necessari en les vides de les persones: L’ART DE RIURE, CURS D’INICIACIÓ AL CLOWN. De la mà del Ferran Aixalà, amb llarg recorregut professional, els participants cercaran el propi pallasso a través del joc, la improvisació i el plaer d’actuar i contagiar el riure. El preu del curs és de 25€ per les persones que no siguin sòcies del Grup, i la inscripció es pot fer a través del seu correu electrònic: gtp@grupdelteatreprincipal.com

PUBLICITAT